Η εταιρία Kitchen & Living του ομίλου εταιριών Casa Vogue-Τheocharidis, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της κουζίνας και παρέχει ολοκληρωμένες προτάσεις για την επιλογή, τον κατάλληλο σχεδιασμό και τη σωστή τοποθέτηση της κουζίνας στο χώρο σας. Η Kitchen & Living by Casa Vogue δραστηριοποιείται στην πώληση της κουζίνας και όλων των επίπλων αυτής (βασικών και συμπληρωματικών), οικιακών-ηλεκτρικών συσκευών, επίπλων ντουλάπας, τραπεζαριών, σκαμπώ – barstools για νησίδες, φωτιστικών, συνθέσεων για ενιαίους χώρους σαλοκουζινών και πολλών άλλων διακοσμητικών ειδών.

Αντιπροσωπεύουμε τους καλύτερους ιταλικούς οίκους κουζινών, όπως την εταιρία Fendi Cucine σε αποκλειστικότητα σε όλη την Ελλάδα, την εταιρία SCIC cucine d’Italia, τον οίκο VARENNA cucine και την εταιρία ARMONY cucine, καθώς και τους καλύτερους οίκους ηλεκτρικών συσκευών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το κατάστημα της εταιρίας βρίσκεται στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης σε έναν πολυτελή εκθεσιακό χώρο 850 τ.μ. που εκτείνεται σε τρία επίπεδα.

Η ομάδα μας απαρτίζεται από πωλητές, διακοσμητές και μηχανικούς με εξειδίκευση και εμπειρία στο σχεδιασμό κουζινών, οι οποίοι θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Με την εμπειρία τους θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε την κουζίνα σας, να επιλέξετε τα υλικά που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο σας, να συνθέσετε μία πολυτελή, λειτουργική και εργονομική κουζίνα, να μαγειρέψετε στις καλύτερες ηλεκτρικές συσκευές της αγοράς και να επιλέξετε ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρίες κουζινών σε διαφορετικά επίπεδα τιμών.

Η εταιρία διαθέτει μια πλήρη και ευρύτατη συλλογή, που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των πελατών της.

Προτεραιότητά μας είναι η εξυπηρέτησή σας, η συνέπεια και η σωστή συνεργασία μαζί σας, έτσι ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες για ένα άψογο, αισθητικά και λειτουργικά τελικό αποτέλεσμα, που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

Επιστροφη