Ο πάγκος είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην σύγχρονη κουζίνα. Η επιλογή του υλικού του πάγκου είναι πολύ σημαντική καθώς επηρεάζει το αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει το υλικό του πάγκου να είναι ανθεκτικό στη χρήση και ταυτόχρονα να συνδυάζεται αισθητικά με τα υλικά της κουζίνας.

Η εταιρία μας διαθέτει μια πληθώρα διαφορετικών υλικών για τον πάγκο της κουζίνας σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι τα εξής:

Corian® - Du pont

Το Corian® είναι ομοιογενής ακρυλική επιφάνεια, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πάρα πολλούς τρόπους. Το Corian® είναι ένα πολύπλευρο διακοσμητικό υλικό, που έχει πολλαπλές εφαρμογές και χρήσεις  μέσα και έξω από το σπίτι:  από τις απλές επιφάνειες εργασίας στην κουζίνα και το μπάνιο, έως τους τομείς του επίπλου και του φωτισμού. Λόγω της έντονης αντιμικροβιακής του δράσης, το Corian® θεωρείται  το απόλυτο υλικό, ως υγιεινή επιφάνεια, σε πλήθος εφαρμογών στα νοσοκομεία και τα εργαστήρια, καθώς επίσης στα ξενοδοχεία, στα ζαχαροπλαστεία και στα εστιατόρια, στα δημόσια μπάνια και στους χώρους υποδοχής. 

Δείτε εδώ περισσότερα…

LG HI-MACS

To HI-MACS ® είναι ιδανικό για την εργασία με τα τρόφιμα. Η ομαλή, μη-πορώδης και βρωμο-απωθητική επιφάνειά του είναι εύκολη στο καθάρισμα. Οι πάγκοι κουζίνας που κατασκεάζονται από το υλικό HI-MACS ® είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικοί στη θερμότητα και τις χημικές ουσίες οικιακής χρήσης. Το υλικό αυτό έχει απεριόριστες δυνατότητες και με αυτό μπορούν να κατασκευαστούν  πάγκοι, τραπέζια, ντουλάπια και panels σε οποιδήποτε σχήμα.
Το HI-MACS ® προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα από νεροχύτες και εσοχές που μπορούν να ενσωματωθούν στον πάγκο της κουζίνας και μάλιστα στο ίδιο επίπεδο με αυτόν χωρίς καμία ατέλεια . Είναι επίσης απλό και εύκολο να παραχθούν προϊόντα σε ειδικά μεγέθη.

Δείτε εδώ περισσότερα…

Γυαλί

Η χρήση του γυαλιού προσδίδει στην κουζίνα αίσθηση πολυτέλεια και φωτεινότητα στο χώρο.

Το γυαλί είναι ένα εκ φύσεως λαμπερό υλικό και συνδυάζεται αρμονικά τη λάκα προσδίδοντάς της ιδιαίτερες φωτεινές αντανακλάσεις. Είναι αναμφισβήτητα μια ξεχωριστή πρόταση για την κουζίνα, με πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα. Το γυαλί που χρησιμοποιείται για τον πάγκο εργασίας είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και ασφαλές, ενώ έχει την δυνατότητα να τοποθετηθεί είτε αυτόνομα είτε με άλλη βάση. Έχει  μεγάλη αντοχή στη θερμότητα και είναι εύκολο στον καθαρισμό του.

Δείτε εδώ περισσότερα…

Laminate - Βακελίτης

Το laminate είναι ένα συνθετικό υλικό το οποίο έχει συνδυάζει τη χαμηλή τιμή του με την εμφάνιση.

Το Laminate έχει πολλές επιλογές σε χρώματα και υφές, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζει αντοχή στη θερμοκρασία και στη σκληρή χρήση στο πέρασμα του χρόνου.

Μάρμαρο

Το μαρμαρο είναι το φυσικό υλικό με τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Προσδίδει στην κουζίνα μία απαράμιλλη πολυτέλεια και ένα φίνο αισθητικό αποτέλεσμα. Διαθέτει τη μεγαλύτερη αντοχή στη θερμοκρασία, την υγρασία και στην καθημερινή χρήση. Καθαρίζει πολύ εύκολα και δεν αλλοιώνεται με τη πάροδο του χρόνου.
Στο μάρμαρο διατίθεται ένας μεγάλος αριθμός από χρώματα που επιτρέπουν τον ευκολότερο συνδυασμό του πάγκου με οποιοδήποτε υλικό συνθέτει την κουζίνα σας.
Το κόστος είναι υψηλότερο από άλλα είδη πάγκων που διακιολογείται από τη σπανιότητα του υλικού και το υψηλό κόστος συλλογής του.

Τεχνογρανίτης

Το υλικό αυτό παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα στη θερμοκρασία, την υγρασία και στην καθημερινή χρήση. Διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις και είναι εύπλαστο υλικό που δέχεται εύκολα διαμορφώσεις.

Ανοξείδωτο ατσάλι- Inox

Το ανοξείδωτο χρησιμοποιείται ευρέως στο εξωτερικό για πάγκους κουζίνας ειδικότερα τα τελευταία χρόνια. Χρησιμοποιείται κυρίως σε μοντέρνες κουζίνες με design σχεδιασμό. Εχει μεγάλη αντοχή και δεν σκουριάζει στην πάροδο του χρόνου.

Ξύλο

Το ξύλο είναι διαχρονικό υλικό που δίνει όμορφο αποτέλεσμα στην κουζίνα. Θέλει προσοχή στη συντήρηση και στη χρήση του.
Είανι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα και υφές.
Επιστροφη